Webbplatser

Webbplatser / hemsidor

Vår breda kompetens gör oss till en komplett partner för verksamheter som vill ta till vara på Internets alla möjligheter. Vi producerar webbplatser för alla branscher och behov.

Vi hjälper kunder att ta fram ändamålsenliga webbplatser oavsett om målsättningen är marknadsföring, kommunikation eller att webbplatsen skall vara ett centralt verktyg i verksamheten. Vi bygger upp webbplatser som är enkla att administrera med automtiska funktioner.

Våra webbplatser är alltid sökmotoroptimerade i grunden och följer etablerad standard på ett sådant sätt att de enkelt kan anpassas för bruk även i mobiltelefoner. Vi kontrollerar även att webbplatserna fungerar i olika webbläsare så att våra kunder inte går miste om potentiella besökare.

Vi arbetar i regel långsiktigt med våra kunder och hjälper er även i det fortsatta arbetet med att driva webbplatsen.

Kontakta oss för att få veta mer.

Relaterade tjänster / tilläggstjänster

  • YouTube-kanal - Vi lägger upp en kanal på YouTube så ni kan lägga upp filmer och spela upp från er webbplats.
  • Facebook-sida - Vi lägger upp en Facebook-sida åt ert företag så ni syns.
  • Facebook-grupp - Vi lägger upp en grupp på Facebook.
  • Webservice - Löpande underhåll och support av er webbplats till fastpris.
  • Google Places - Vi lägger in ert företag i Google Places/Maps så folk hittar er vid kartsökning.

Webbapplikationer

Vi tillhandahåller webbapplikationer till redan befintliga webbplatser eller sådana vi själva utvecklar från grunden. När det finns och är tillämpligt använder vi redan befintliga lösningar eller så skräddarsyr vi webbapplikationer beroende på ditt behov.

Webbapplikationer är ett samlingnamn för de program/applikationer som är tillgängliga via en webbläsare. Det handlar om ett brett spann av olika former av interaktiva delar som lämpar sig för din webbplats. Exempelvis beräkningar, enkäter, forum, jobbansökningar, offertförfrågningar, eller system för projektadministration.

Vi utvecklar det du behöver och kommer gärna med tips på möjligheter och lösningar om ni förklarar närmare hur er verksamhet fungerar och vilka behov ni har.