Projekt

Senaste projekten

 • Kulturhantverksstipendiet (ny webbplats)

  Januari-februari 2017

 • BlueOrbis (ny introsida)

  December 2016

 • Amixum webbplats

  November 2016

 • BlueOrbis (ny design)

  Oktober-november 2015

 • Chronox tidrapportering uppdateringar

  Vi har gjort massor med uppdateringar i vårat tidrapporteringssystem. Vi har gjort en ny variant av rapporterat på projekt med en ordentlig projektsammanställning med utskriftsknapp. Man kan också välja vilken period man vill sammanställa för projektet.    Ny funktion för administratörer. på de listade rapporterna kan man skriva i datumintervall, då genereras rapporter för alla anställda inom de datumen. En lyxfunktion för de med veckorapport. Självklart slängde vi in en knapp för att skriva ut alla rapporter. Nu kan man exportera sitt löneynderlag till de flesta större lönehanteringssystemen som Visma Hoogia etc.

  Feb-okt 2015

 • Farligt avfall 2.0

  Appen Farligt avfall uppgraderades med ny info.

  Maj 2015

 • Rstudio mobil design

  Vi gjorde en ny mobil stil på Rstudios webbplats.

  Jun 2015

 • Chronox Presentationsfim

  Vi gjorde en film för vår tjänst Chronox tidrapportering.

  Filmen är en presentationsfilm för att man enkelt ska kunna få en uppfattning om hur systemet fungerar. För att se filmen gå in på Chronox webbsida. Filmen är i huvudsak en 3D-animering gjord av Lisa Fernell.

  Maj 2015

 • Kulturhantverksstipendiet

  För SPEFs räkning gjorde vi en splashsida om kulturhantverksstipendiet.

  Sidan är självklart responsiv.

   

  Mars 2015

 • HiB:s webbplats (SMS och iCal vid anmälningar)

  När medlemmar anmäler sitt företag till en aktivitet på Håltagningesentreprenörernas webbplats kan de ange mobilnummer och e-post till deltagarna som får ett SMS och/eller mail med en iCal-fil som de med ett tryck kan lägga in i sin kalender. Det skickas också automatiskt ut en påminnelse via SMS när händelsen närmar sig.

  December 2014

 • Undertakens webbplats (SMS och iCal vid anmälningar)

  När medlemmar anmäler sitt företag till en aktivitet på Undertaksföreningens webbplats kan de ange mobilnummer och e-post till deltagarna som får ett SMS och/eller mail med en iCal-fil som de med ett tryck kan lägga in i sin kalender. Det skickas också automatiskt ut en påminnelse via SMS när händelsen närmar sig.

  December 2014

 • HIB Håltagningsentreprenörerna RSS

  Vi lade in RSS flöde från 4 olika webbplatser och gjorde sortering så de 8 senaste visade sig på HIBs startsida.

  November 2014

 • App "SPEF" v2.0 (stöd för synkronisering)

  Ny version av SPEF:s app för iPhone, med stöd för automatisk synkronisering av medlemsuppgifterna från webbplatsens databas.

  November 2014

 • App "HiB" v2.0 (stöd för synkronisering)

  Ny version av Håltagningsentreprenörernas app för iPhone, med stöd för automatisk synkronisering av medlemsuppgifterna från webbplatsens databas.

  November 2014

 • App "Rivarna" v2.0 (stöd för synkronisering)

  Ny version av Riv- & Saneringsentreprenörernas app för iPhone, med stöd för automatisk synkronisering av medlemsuppgifterna från webbplatsens databas.

  November 2014

 • subsea.ax (Innehållsstöd och justeringar)

  Subsea vill e ha uppdateringar på deras befintliga webbplats.

  Arbetet innefattade, administrerbarhet av sidor, sortering av tjänster och diverse innehållsändringar.

  Det lades även in innehållsstöd med komponenter för att kunden ska enkelt kunna redigera visitkort , partnerrutor, objektrutor och mall för gallerilista

  Vi gjorde även en uppdatering av TinyMce till senaste versionen.

  Oktober 2014

 • Murma ny design

  Implementation av ny design på murmas webbplats. Design av Jonas Wangsten.

  Juni-juli 2014

 • Konsultuppdrag för Rio Göteborg

  RIO kontaktade oss och ville ha en grundutbildning i wordpress. Vi gick igenom grundläggande förståelse i wordpress. Vi gick igenom ändringar, inställningar i valt tema och diskuterade utbyggnader och anpassningar.

  Juni 2014

 • www.kowal-konsult.se (ny webbplats)

  En ny webbplats för Kowal Miljö & Energi. En enkel och ren webbplats, fullt administrerbar och med modern responsiv design, för små telefoner, surfplattor och stationära datorer.

  Maj 2014

 • Dimensioneringsprogram för murkramlor

  Ett beräkningsprogram för att räkna ut krafterna på ett byggnad och räkna ut antal och vilken typ av murkramlor som behövs. Programmet har utvecklats modulärt för att kunna användas av både Joma och Murma Byggmaterial, med egna produktdatabaser och anpassningar. De underliggande beräkningarna har tagits fram av Arne Cajdert (AC Byggkonsult).

  Mars - april 2014

 • Murma webbplats - Innehållsverktyg (CMS)

  Murmas webbplats har vi lagt över större delar av dess statiska innehåll i databaser och gjort verktyg för att de själva ska kunna underhålla det. Förutom enklare saker som Prislistor, Nyheter, och deras Nyhetsbrev Murma-Nytt, så har alla Dokument (broschyrer, manualer, datablad osv) lagts in i en central databas så att dokument som används på många ställen på webbplatsen kan hanteras och uppdateras på ett centralt ställe. Alla Produkter har också lyfts in en databas och kan administreras. Detta var den mest utmanande delen för att samtidigt undvika arbetet med att behöva lägga in produktinformationen manuellt.

  Mars 2014

 • SPEF:s KMA-plan On-line: Uppdatering till Utgåva 3

  Uppdatering till den tredje utgåvan i SPEF:s kvalitetssäkringsäkringssystem, KMA. I vertyget så hanteras dokumentationen för byggprojekt, vilket krävs för att uppfylla standard, och det genereras PDF:er för alla dokument. Uppdateringen innebar ny design/layout och ändring av fälten på ett 20-tal olika dokument.

  Augusti 2013 - januari 2014

 • Jubileumslogotyp för Puts & Plattsättning

  När Puts & Plattsättning skulle fira sitt 50-årsjubileum, så tog vår designer Lisa Fernell fram en logotyp (vimpel) som vi också lade in på webbplatsen. Producerades även vektoriserat för tryck (EPS / PDF) för att användas i andra sammanhang.

  December 2013

 • Chronox Arbetsrapportering

  En ny tilläggstjänst till vårt tidrapporteringssystem, Chronox. Denna modul möjliggör att företagen kan lägga upp arbetsordrar, och begära in arbetsrapporter (tid, arbetsmoment, material, maskiner, avvikelser, osv). Både arbetsordrar och arbetsrapporter kan skräddarsys efter varje företags enskilda behov, och hela kedjan kan skötas helt elektroniskt. I och med detta arbete fick vi skriva om stora delar av systemet.

  September - december 2013

 • SBUF - Betongtorknings-app

  Profundis har tillsammans med SBUF inlett ett projekt för att göra användarvänliga applikationer för formler som används regelbundet inom byggbranschen. Först ut är en applikation som beräknar torktiden för betong beroende på olika miljövariabler samt önskar resultat. Beräkningarna baseras på resultat från tidigare empiriska experiment som sammanställts i en lathund. För att ge mer noggranna resultat utöver de som mätts upp vid experiment görs beräkningar mellan alla uppmätta värden med bilinjär interpolering. På så vis ska byggnadsarbetare snabbt och enkelt kunna ställa in alla relevanta parametrar och direkt få information om betongens torktid. Appen har utvecklats för både iPhone och Android.

  September - december 2013

 • www.bogserteamoresund.se (Ny webbplats)

  En liten webbplats till att börja med, med stöd för flera språk (svenska och engelska).

  November 2013

 • www.haltagningsentreprenorerna.se (ny design)

  HiBs webbplats är ny och modern. Webbplatsen är mobilanpassad och byggd i HTML 5 och CSS 3.

  Augusti 2013

 • App "HiB" (ny ikon och design)

  HiB (Håltagningsentrerenörerna inom Sveriges Byggindustrier) har ny logotyp så vi fick uppdatera deras app med en ny app-ikon, baserat på den nya designen. Även en del andra element i appen fick en uppdatering.

  Augusti 2013

 • CV/Meritförteckning-verktyg för SPEF-företag

  Vi har utvecklat och implementerat ett system och verktyg för SPEF:s medlemsföretag så att deras anställda som har yrkesbevis kan fylla och skriva ut ett standardiserat CV/meritförteckning. Dessa används av företagen bland annat för att bilägga offerter. Det är också kopplat till intern databas med de som gått SPEF:s kurser för att förenkla ifyllnad.

  April - augusti 2013

 • Nyhetsbrev Puts & Platt

  Puts & platt beställde ett nyhetsbrev för deras webbplats. Eftersom beställaren var bekant med mailchimp så implementerade vi det för beställaren. I uppdraget ingick att skapa en mall för nyhetsbrevet, lägga in en anmälan om nyhetsbrevet på deras webbplats som uppdaterar maillistan i mailchimp. Vi har även lagt till så att nyhetsbreven från Mailchimp läggs upp automatiskt som nyhet på deras nyhetssida på webbplatsen.

  Maj 2013

 • Chronox Webbplats

  Ny ordentlig webbplats för vårt tidrapporteringssystem, Chronox.

  Mars - april 2013

Till Projektarkivet >>

Läs vidare